Οι υπηρεσίες μας

Με πάνω από 20 χρόνια παρουσία στην ελληνική αγορά, εξειδικευόμαστε στο Event Marketing, διαθέτουμε εμπειρία σε εξειδικευμένες υπηρεσίες στο χώρο του Entertainment, Music Marketing, Promotion, καθώς και σε διοργάνωση συνεδρίων, εκδηλώσεων ή κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων.

 

Αυτό που χαρακτηρίζει την ομάδα της happiness, είναι η ευκολία στην ευελιξία. Έχουμε πάθος γι’  αυτό που κάνουμε και αντιμετωπίζουμε κάθε project άσχετα με το budget, το χρόνο ή τη δυσκολία που μπορεί να έχει. Σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας και την εξειδίκευση που διαθέτουμε, προσπαθούμε  πάντα να βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις για τους πελάτες μας, ώστε να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μας γεμίζει ικανοποίηση και ενθουσιασμό για τη συνέχεια.

Event marketing

EVENT MARKETING

Η happiness ειδικεύεται στη διοργάνωση εκδηλώσεων. Σε συνεργασία με την ομάδα σας συμβάλει από τη γένεση της ιδέας έως την τελική διοργάνωση, για να δημιουργηθεί μια μοναδική εκδήλωσή που θα αποτελέσει μια αξέχαστη εμπειρία. Διαθέτουμε εργαλεία και τεχνολογίες που καμία άλλη εταιρία δε διαθέτει. Με έμφαση στις live διοργανώσεις, συναντήσεις, συναυλίες και ειδικές εκδηλώσεις, μπορούμε να σας προσφέρουμε μοναδικές λύσεις για να πλαισιώσετε την εκδήλωσή ή τη συνάντησή σας.

PROMOTIONAL MARKETING

Από τα all time classic t-shirts έως όπου μπορεί να φτάσει το μυαλό σας! Τα t-shirts είναι μόνο η αρχή των χιλιάδων προωθητικών προϊόντων που μπορούμε να σας διαθέσουμε, μαζί με την εξειδικευμένη γνώση, τις νέες ιδέες και τις τάσεις στα προωθητικά υλικά.

promotional marketing
corporate events

CORPORATE EVENTS & MEETINGS

Δώστε στις εταιρικές σας συναντήσεις και εκδηλώσεις έναν αέρα live event! Ανεξάρτητα από το αν έχετε μεγάλο ή μικρό ακροατήριο, η ομάδα μας μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας για να δημιουργήσετε την αίσθηση ενός big event στις εταιρικές σας συναντήσεις, στα νέα λανσαρίσματα ή σε ειδικές εκδηλώσεις.

EVENT & FESTIVAL PRODUCTION

Τα live events μπορούν να είναι πραγματικά ξεχωριστά όταν εμπλέκουν και διεγείρουν και τις πέντε αισθήσεις και αφήνουν στους επισκέπτες ένα αίσθημα ενέργειας και χαράς. Για να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά και να επηρεάσετε θετικά το κοινό σας, δεν υπάρχει καλύτερη προσέγγιση από ένα μοναδικό live event ή festival.

29458461 – silhouettes of concert crowd in front of bright stage lights
photobooth

PHOTOBOOTH & EVENT EQUIPMENT

Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή μοιράζονται! Αποτυπώνουμε μοναδικές στιγμές μέσω social photo experiences με διασκεδαστικά και εύχρηστα εργαλεία. Δημιουργήστε, καταγράψτε και ξαναζήστε τα γεγονότα με το photobooth ή photoboxi.

EXHIBITION STANDS

Κανένα περίπτερο δεν είναι πολύ μικρό ή πολύ μεγάλο, επειδή βρίσκουμε τη λύση για οτιδήποτε χρειάζεστε. Από το 3D σχεδιασμό του περιπτέρου σας, την κατασκευή του, μέχρι και την αποθήκευση του, μπορούμε να σας προσφέρουμε ό, τι χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε σε οποιοδήποτε εκθεσιακό χώρο.

exhibition stand